Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Cine credeţi că ar trebui să fie candidatul PNL la Primăria Constanţa?

ro

18 May, 2015 00:00 5106 Marime text

PNL Constanţa va derula, în curând, primul sondaj de opinie referitor la numele vehiculate în interiorul partidului în perspectiva proximelor alegeri locale. În cadrul organizaţiei, patru liberali şi-au anunţat intenţia de a intra în cursa internă a PNL pentru Primăria municipiului Constanţa.

Primul liberal care şi-a anunţat oficial intenţia de a deveni candidatul partidului la mandatul de primar al Constanţei este Robert Boroianu, copreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa.
Un alt liberal care este tentat să intre în cursa internă a PNL este Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV, care şi-a făcut cunoscută această intenţie prin intermediul presei.

Tot în presă şi-a anunţat dorinţa de a deveni candidatul partidului la mandatul de edil-şef al Constanţei şi Iustin Fabian Roman, consilier local.

Cel de-al patrulea nume vehiculat în contextul alegerilor locale din 2016 este europarlamentarul Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor, de origine din Constanţa. Ramona Mănescu nu pare deloc convinsă de o posibilă candidatură la Primăria Constanţa, dar, dacă partidul i-o va cere, se va conforma.

De remarcat este însă faptul că, în vreme ce din vechiul PDL un singur reprezentant îşi doreşte să candideze la Primăria Constanţa, anume Iustin Fabian Roman, dintre vechii liberali trei membri aspiră la această calitate: Robert Boroianu, Ramona Mănescu şi Ovidiu Cupşa. Deci, cumva, liberalii cu pedigree împart voturile la trei posibili candidaţi.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: 



Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

PRECIZĂRI

Ulterior demarării acestui sondaj de opinie s-a încercat fraudarea sa, prin duplicarea voturilor, tentativă ce a fost imediat blocată de administratorii site-ului cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 22 May, 2015 18:50 Iustin roman. Pt ca am avut onoarea sa il cunosc si este un om cinstit si onest
  • Theo 19 May, 2015 16:14 Dacă mâine s-ar desfășura alegeri locale în vederea ocupării postului de primar al municipiului Constanța, l-a alege pe d-nul Ovidiu Cupsa. Expertiza manageriala acumulata deja pana în clipa de fata l-a recomanda pt ocuparea acestei funcții din administrarea locala.
  • mihai 19 May, 2015 16:10 Dl Cupsa ar fi cel mai bun ca primar!
  • Vicu 19 May, 2015 09:50 Iustin Roman sau Gigi Chiru!
  • radu 19 May, 2015 06:59 Cel ma potrivit ar fi domnul Cupsa.
  • alexandru 19 May, 2015 01:20 Iustin Fabian Roman,nou intrat in politica,nepatat si un om cum se cade,cu bun simt si familist!
  • Silvia Caracoti 18 May, 2015 22:31 Iustin Fabian Roman
  • Matei marian 18 May, 2015 20:44 Fabian roman
  • cora 18 May, 2015 14:48 Așteptam si alte nume, oameni cinstiți si onești care sa vrea binele orașului nostru si implicit al constantenilor