Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

84% au răspuns NU Radu Mazăre nu ar primi girul constănţenilor pentru a ajunge la conducerea ţării

ro

26 Sep, 2014 00:00 6273 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa a derulat, în perioada septembrie 19 - 25 septembrie, un sondaj de opinie prin intermediul căruia adresam cetăţenilor întrebarea dacă l-ar vota pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, în cazul în care acesta ar candida la preşedinţia României. Întrebarea a fost una legitimă, întrucât edilul-şef al Constanţei şi-a exprimat convingerea că, în cazul în care Victor Ponta nu ar fi candidat pentru preşedinţia României, el a fi fost varianta câştigătoare.

„Daca aş fi candidat eu, probabil că nu ar fi candidat Victor Ponta. Şi cu restul de candidaţi, fluieram. Iohannis, Udrea, Macovei, nici nu are rost să-i menționez, îi întreceam fluierând“, declara Radu Mazăre, pentru EVZ.
 
Astfel, 84% dintre respondenţi au declarat că nu i-ar acorda votul lui Radu Mazăre, în vreme ce 14% dintre constănţeni l-ar vedea potrivit pentru a ocupa prima funcţie în stat. Ba chiar, unii dintre cititori au lăsat şi câteva argumente pentru alegerea lor. „De-a lungul timpului, am luat-o ca pe o glumă. A trecut de etapa de autoiubire şi a luat-o pe câmpie (nu că Dobrogea nu ar avea destulă câmpie). Ar fi bun de preşedinte pe Planeta Maimuţelor“, şi-a exprimat opinia Valerica Predescu.
 
„Nu vreau să transformi România într-o mare scenă de carnaval. Ar trebui să lăsaţi locul unui alt om care doreşte ceva pentru acest oraş!“
 
Constantin Tamba scria, pe 19 septembrie, următoarele: „Fără supărare, domnule primar, dar când eşti în această funcţie, şi nu intr-un cătun uitat de timp, într-o fundătură din cine ştie ce colţ de ţară, ci într-unul dintre cele mai mari şi mai importante oraşe ale României, trebuie să te comporţi ca atare, şi nu ca un comediant. României îi trebuie oameni serioşi, care-şi fac datoria acolo unde sunt, şi nu să dea spectacole ieftine, cum dădeau împăraţii romani plebeilor Romei - pâine şi circ. Scuze, dar nu vreau să transformi România într-o mare scenă de carnaval. Avem, la ora actuală - din păcate pentru noi muritorii de rând -, destui circari şi la conducerea ţării, şi în Guvern, dar mai ales în Parlament. Nu înţeleg populaţia oraşului Constanţa (am stat şi eu în acest splendid oraş 18 ani), dar am amintirea unei populaţii serioase, cu alte vederi politice şi căreia nu îi plăcea circul ieftin. Dacă aş mai fi fost constănţean, nu v-aş fi votat niciodată! Respect pentru Constanţa, iar dumneavoastră ar trebui să lăsaţi locul unui alt om care doreşte ceva pentru acest oraş“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • viorica 28 Oct, 2014 11:24 Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar!
  • Ovidiu 26 Sep, 2014 01:50 Din pacate cei care voteaza in sondajele dvs. nu merg sa voteze si la alegerille locale. Acolo merg cei care sunt obisnuti luna de luna sa stea in frig si ploaie la acele cozi imense pentru un pui si 1 litru de ulei.Sunt 40000 de persoane care primesc acest ajutor alimentar ,nu-i condamn ,insa ceilalti constanteni unde sunt la alegeri.Stau acasa pe net