Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Craterul" de la Casa de Cultura din Constanta (galerie foto - video)

ro

14 Apr, 2009 19:50 5871 Marime text

dscf5986.jpgDupa cum prea bine stiti, Constanta are 3 parcuri. 2 dintre ele sunt cu ... probleme, doar unul aflandu-se in conditii bune (Parcul de la Tomis 2). Dupa ce v-am vorbit si v-am adus dovezi clare despre starea ingrozitoare in care se afla cel mai mare parc din Dobrogea, Parcul Tabacariei, in aceasta postare vreau sa va prezint ... "craterul" din centrul Parcului de la Casa de Cultura a Sindicatelor. Dupa cum bine vedeti si in pozele de mai jos, deja exista o biserica. "Craterul" de langa Biserica reprezinta santierul unde se vrea a se construi o ... Catedrala. Interesant! Chiar asa de credinciosi sunt Constantenii incat sa aiba nevoie de inca o Biserica una langa alta, chiar in interiorul parcului? Tin sa mentionez ca pe acea alee unde se afla acum "craterul", se strangeau zilnic zeci de pensionari care jucau sah table, discutau despre politica, fotbal etc. De 1 an de zile, de cand a fost distrus centrul parcului, tot se ... lucreaza. Acordul Primariei Constanta catre Arhipiscopia Tomisului, privind trasmiterea de teren pentru construirea Catedralei, s-a dat in 1990, iar acum suntem in 2009.

Sursa: http://www.tashy.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un pensionar de la palazu 03 May, 2009 17:19 Este interesant faptul ca nimeni nu comenteaza atunci cand se construieste o carciuma, un supermarket ori un mall, unele langa altele si cu siguranta mult mai numeroase decat bisericile din Constanta. Oricum, dintre politica, fotbal si biserica (singurele sanse oferite pensionarilor de catre autorul articolului), aleg fara sa ezit biserica. Asteptam pe semnatarul postarii anterioare (postasul), caruia i-am pregatit un pat la fereastra cu vedere spre parc...
  • C-ta 23 Apr, 2009 10:38 Pentru tinerii care castiga sub 1000 lei pe luna nu exista nici un program, nici un ajutor, daca vrei o casa cum e normal pentru orice familie. Ar fi niste solutii, iarna in canalizare, iar vara in corturi, in prcul din jurul primariei.
  • postasul 15 Apr, 2009 07:52 Nemernicii de popi isi ridica biserici unde mai e ceva ramas intreg.Stau si ma intreb daca zona respectiva era loc de constructii nu ridicau comunistii blocuri acolo?Sa vedem insa cine le va intra in zecile de biserici din C-ta.Ce era Ceausescu grandoman dar popii il lasa in urma rau.DNA nu e curios cum asemenea spatii publice ajung oe mana unor ticalosi?