Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmville Podcast – 7 Mai

ro

12 May, 2010 04:18 1643 Marime text

sweet_seeds.jpgMult asteptatul Farmville Official Podcast a sosit. Dupa cum sigur ati aflat, acesta a fost amanat de cateva ori in ultimele saptamani. Gazda Podcastului – Lexilicious – Community Manager Farmville fiind unavailable din motive de sanatate. In continuare Echipa Farmville Romania va sintetiza subiectele acoperite in aceasta editie a Farmville Podcast.

Campania – Sweet Seeds pentru Haiti se intoarce: Aceasta campanie a reusit sa stranga de la lansare 3 Milioane de dolari pentru ajutorarea celor loviti de dezastre naturale in Haiti. O parte din donatii vor mergre spre construirea unei noi scoli in Haiti. Asa cum am prezentat si noi pe Farmville Romania – Lexilicious ne explica in ce consta aceasta campanie.

Contra 25 Farm Cash (FV$) puteti beneficia de Swwet Yams pentru o saptamana intreaga, nelimitat, plus alte item-uri speciale disponibile exclusiv in campania Sweet Seeds. Reamintim ca 50% din fondurile stranse prin aceasta campanie vor fi redirectionate spre ajutorarea celor din Haiti.

Decoratiunile pentru Ziua Mamei. Doua noi Item-uri au fost lansate in Farmville cu ocazia acestui eveniment. Este vorba despre Balloon Bouquet si semnul World’s Best Mom. Tot in cadrul acestui eveniment a fost lansat si Pink Carnations crop: 1 Zi / Harvest – 11 Farm Coins / Crop – 111 Farm Coins la recoltare. Desi jucatorii romani nu pot beneficia de promotia Pro Flowers, reamintim ca Farmville a debutat in acest eveniment, impreuna cu Pro Flowers, un magazin de flori online, astfel oferind 100 Farm Cash pentru orice comanda de flori prin Pro Flowers. Sa speram ca pe viitor, Zynga sa localizeze promotiile oferind posibilitatea jucatorilor din orice tara sa beneficieze de promotiile speciale.

Southwestern. In cadrul acestui eveniment s-au lansat un numar relativ mare de noi item-uri in farmville, dar si decoratiuni si un nou animal: Bob Cat – prezentat de Echipa Farmville Romania ca Sneak Peak.

Lexilicious a mai clarificat faptul ca functia Camera/Photo este indisponibila momentan, aceasta fiind pusa in functiune dupa rezolvarea problemelor tehnice aparute. Tot in aceasta editie a Farmville Podcast s-a anuntat lansarea a mai  multor item-uri din colectia Southwestern, plus un Best Of Mistey Box.

Sursa: rofarmville.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii