Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hai sa o sustinem pe Lena

ro

08 Nov, 2010 19:58 1595 Marime text

razvan-lena.jpgNu-mi place emisiunea Dansez pentru Tine. O televiziune profită de pe urma necazurilor unor oameni în cel mai de rahat mod posibil. Transformă nişte probleme în profit.

Dar, în acelaşi timp, mă gândesc la oamenii care participă. Ajung într-un stadiu în care sunt în stare să facă absolut orice pentru a rezolva problemele celor dragi. Dacă este nevoie să danseze câteva săptămâni pentru asta, o vor face pentru că este o soluţie a problemelor pe care le au.

Întâmplarea face să cunosc câteva prietene ale Lenei, care-i din Constanţa, şi să ştiu situaţia. Mama ei nu mai poate merge şi are nevoie de un tratament destul de scump pe care Lena şi familia ei nu şi-l pot permite. Pe lângă asta, iubitul Lenei a decedat în accidentul de la Tuzla, ceea ce face ca totul să fie şi mai greu pentru ea.

Ea a văzut soluţia în această emisiune şi nu o pot condamna. Din păcate, acum a ajuns la faza în care poate fi dată afară din emisiune. Este vorba de Duel.
Eu am trimis deja sms şi vă rog şi pe voi, cei care vreţi să o susţineţi, să trimiteţi sms cu texul Razvan la 1276 pentru ca Lena să rămână în concurs şi mama ei să mai aibă o şansă.

Vă mulţumesc şi cu siguranţă o face şi ea.

Sursa: www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii