Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divortul lui Ilie Nastase ce trebuie sa stiti

ro

17 Feb, 2010 02:50 834 Marime text

Agitatie mare pe marginea celui de-al treilea set din meciul conjugal al vietii lui Ilie Nastase. Cine a castigat acest set, Amalia sau Ilie?

Parerea mea este ca, la partaj, se joaca tie-break-ul.

Fiecare a avut ceva de castigat. Ilie a fost subjugat ani de zile de prieteni care ii tineau pana si cardurile si care dormeau in casa lui. Amalia a suparat anturajul, pentru ca a facut ordine indata ce a venit. E tot atatde adevarat ca tocmai acest anturaj a adus-o in viata lui Ilie, dar ea a facut curatenie tocmai pentru ca i-a "simtit". A oprit drenarea banilor si a vietii lui Ilie catre alte buzunare. Cu o minte numai buna pentru business, cand are alaturi o carte castigatoare precum Ilie, Amalia a inmultit banii. Ceea ce l-a facut pe Ilie atat de increzator in buna credinta a partenerei, incat nu mai facea un pas fara sa o intrebe. Nu e nicio exagerare.

De aceea, cred ca Amalia e cea care provoaca divortul. Ilie nu ar fi facut-o decat daca avea un motiv mare si deranjant in fata. Totusi, ESTE Ilie Nastase. Orgoliul sau de stea internationala, de piesa de tezaur a istoriei sportului, reactioneaza cand e ceva de neacceptat. Daca Ilie s-a "ratacit" prin cotloane cu o fetiscana, Dumnezeu stie, nu e exclus, dar nu reprezinta o relatie constanta. Nu cred ca acesta a fost motivul real. Amalia are un plan. Nu dintotdeauna, ci acum.

Altfel, regret sincer despartirea. Cupluri cu valoare de simbol sunt tot mai putine in Romanica asta cenusie...

Sursa: cristi-brancu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii