Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutremur ascuns la Intact

ro

13 Jan, 2010 01:40 905 Marime text

Din culise. Lui Marius Tuca i se pregateste fotoliul de director editorial, de unde nu va mai avea nicio putere administrativa, pentru ca Dan Voiculescu s-a saturat ca angajatul sau sa se creada stapan, asa cum a declarat in repetate randuri. Puterea administrativa va ramane in mainile lui Sorin Stoian, actualul director executiv, care executa insa ce ii spune nasul Tuca, care l-a cununat si i-a botezat fetita.

Ziarul nu va mai fi condus ca pana acum, iar pentru asta va fi inventat un consiliu format din Sorin Stoian, Sorin Oancea, Gabriela Vranceanu Firea, Mihai Gadea, Dan Constantin, Marius Tuca si doi oameni de la Grivco ( se discuta de Mihai Lazar si Ion Darasteanu). Se pare ca in carti este si Codrut Seres. Oricum, fiecare membru va coordona un departament.

Camelia Voiculescu mai are o idee: sa puna pe roate un advisory board in care va invita nonexecutiv diverse personalitati cu care sa se sfatuiasca legat de mersul lucrurilor in mass media. Ceva de genul Senatul Evz. Personalitatile cu pricina ar urma sa fie platite pentru activitatea lor.

In concluzie, potrivit surselor mele, se doreste reducerea puterii lui Marius Tuca, iar nu peste mult timp debarasarea de Sorin Oancea.

Sursa: reportervirtual.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii