Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să ne reinventăm fără foarfece

ro

08 Feb, 2011 19:18 1626 Marime text
_mg_9578_.jpgAşa cum deja am stabilit, întotdeauna când o femeie caută schimbarea se duce la salon pentru a se tunde. Poate că aşa suntem noi, femeile, create, poate că vedem în remodelarea podoabei capilare „ultima frontieră" în schimbarea look-ului, în reinventare şi într-un anume fel de renaştere. Sau, poate că tunsul ne este mai la îndemână. Dar cum facem atunci când ne place atât de tare părul nostru încât nu vrem cu niciun chip să-l tăiem?!

Eu vă ofer câteva idei pentru ca primăvara să vă prindă proaspete, cu un aer nou şi cu zâmbetul pe buze.

PĂRUL VOLUMINOS SE ÎNTOARCE

Se poartă buclele bogate şi fine, în stilul anilor '40, '50. Acest stil se bucură de o mare apreciere în noile tendinţe. Dar, atenţie! Buclele pe care le faceţi cu ajutorul ondulatorului nu trebuie să fie neapărat uniforme. O neglijenţă gândită şi calculată poate da un aer aparte.
Însă, nu uitaţi să folosiţi produse pentru ca părul să nu se deshidrateze şi pentr a-şi păstra strălucirea. La Art of Hair, noi vă recomandăm produsele profesionale JOICO, care fac minuni pentru podoaba voastră capilară. Şi uite cum, odată cu buclele pe care credeam că numai bunicile noastre le agreau, ne întoarcem la parfumul anilor de demult aranjându-ne părul într-un mod spectaculos.

SFAT: Se poartă accesoriile pentru păr, fundele, bentiţele şi mici pălării foarte chic, o floare prinsă după ureche sau o pietricică prinsă de o agrafă care se insinuează dintre buclele pe care vi le-aţi făcut.

Aşadar, trebuie să fim conştiente că la salon nu se vine numai pentru a tăia, ci şi pentru a reinventa tunsoarea pe care o aveţi deja printr-o coafură spectaculoasă. Şi vă mai spun un secret: Flore şi Carmen sunt foarte bune la acest capitol.

LĂSAŢI-VĂ PURTATE DE NOILE TENDINŢE

Negrul - emoţie
Roşu - atracţie
Blond - preţiozitate

Se poartă boburile asimetrice, iar stilul punk va fi mereu în actualitate.

Dar nu trebuie să uităm ceva...

...SUCCESUL UNEI COAFURI DEPINDE ŞI DE MACHIAJ

Simona şi Cristina vă pot duce în lumea colorată a contrastelor care pot face dintr-o coafură nu foarte sofisticată, o operă de artă.
Totul depinde de nuanţe, de contraste, care pot scoate din anonimat orice coafură. De la arta machiajului gheişelor, femeile au dorit întotdeauna să-şi scoată în evidenţă trăsăturile prin pudre fine, prin conturarea ochilor sau roşul aprins al buzelor. Şi asta mai ales acum, când se poată machiajul retro. Buze roşii ca focul, smokey eyes şi tuşul negru... combinaţia perfectă! Dar, nu trebuie să uităm nici stilul „nude", aflat la polul opus celui descris mai sus, o alternativă pentru personalităţile mai... angelice :) Gloss-uri naturale, trandafirii, mascara şi o urmă de blush... Divin, nu-i aşa?!

Sursa: Artofhair-constanta.blogspot.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii