Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea Zilei „Prin ochii tăi. Un dar de la copilul meu“ de Ainsley Earhardt

ro

25 Jul, 2022 09:49 1590 Marime text
Cartea zilei. Foto: pandoram.roInspirată din chiar felul în care fiica ei se miră și se lasă surprinsă de tot ce-o înconjoară în timpul unei plimbări prin parc, povestea plină de farmec a lui Ainsley Earhardt, minunat ilustrată de Ji-Hyuk Kim, ne invită să vedem lumea prin ochii unui copil și să prețuim fiecare moment împreună.

Ainsley Earhardt este vedetă a canalului de televiziune FOX News și prezintă show-ul Fox&Friends. Încă din copilărie a visat să trăiască în Manhattan; visul i s-a îndeplinit, dar nu și-a uitat rădăcinile sudiste Ainsley a crescut în Carolina de Sud, acolo unde părinții ei încă locuiesc. A absolvit studiile superioare la Universitatea din Carolina de Sud cu o diplomă în jurnalism și a debutat ca prezentator de știri al canalului de televiziune CBS în orașul natal, Columbia, continuând apoi în San Antonio, Texas, unde a locuit timp de doi ani. Din 2007 lucrează pentru FOX News. Își iubește fiica, pe Hayden, mai mult decât orice pe lume.

Ji-Hyuk Kim este ilustrator profesionist, ale cărui creații, imagini în care se manifestă predilecția pentru o anumită atmosfera, au fost publicate în America, Europa și Asia. Are în portofoliu cărți, reviste, creații publicitare și albume ilustrate. Trăiește împreună cu familia sa în Coreea și își petrece cea mai mare parte a timpului în atelier. Prin ochii tăi e prima sa carte ilustrată integral.

Autoarea donează o parte a sumelor primite pentru această carte organizației Folds of Honor, care oferă burse și sprijin pentru copiii și soțiile soldaților căzuți în slujba Americii. Află mai multe accesând foldsofhonor.org.

Articol și foto preluate de pe pandoram.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii