Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:23 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Pisicile Războinice- Zorii Clanurilor. Calea Soarelui, de Erin Hunter

ro

10 Oct, 2021 09:08 608 Marime text
  • Cartea lui  Erin Hunter este cea de-a cincea serie de aventuri pisicești și dezvăluie cum s-a transformat pădurea în teritoriul frământat de lupte și marcat de suspans care a fascinat deja milioane de cititori.

Volumul „Pisicile Războinice-Zorii Clanurilor.Calea Soarelui“ de Erin Hunter are ca dată a apariției data de 14 septembrie 2021 . Tradusă în limba română de Ana-Maria Cioflec , cartea are un număr de 352 pagini.

Prima carte din seria prequel „Zorii clanurilor”

Cea de-a cincea serie de aventuri pisicești dezvăluie cum s-a transformat pădurea în teritoriul frământat de lupte și marcat de suspans care a fascinat deja milioane de cititori.

„Zorii clanurilor” continuă aventurile Pisicilor Războinice, cunoscute cititorilor români din prima serie, „Noua profeție”, „Puterea celor trei”, „Sub semnul stelelor”, iar acțiunea este situată temporal înaintea acestora. Fanii romanelor Fantasy semnate de Erin Hunter vor avea astfel ocazia de a trăi cu intensitate, alături de pisicile din tribul străvechi, fascinația începuturilor și presiunea unor decizii care vor influența viața urmașilor urmașilor lor. Vor fi martori la evenimentele care duc la formarea clanurilor și la ascensiunea unor eroi legendari. Acum începe să prindă contur soarta tuturor generațiilor viitoare de pisici.

Începuturile au fost dificile. Pentru pisicile din tribul străvechi, viața în munți nu era deloc lipsită de provocări. Foametea cumplită și teama că nu vor supraviețui iernii le-a determinat pe cele mai curajoase dintre ele să ia o hotărâre riscantă. Urmează o călătorie lungă, presărată cu încercări grele și cu situații primejdioase. Printre motanii și pisicile care au pornit la drum se găsesc și războinici a căror sete de putere va alimenta conflicte al căror răsunet va răzbate departe în viitor...

„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” - Publishers Weekly

„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” - Kirkus Review

Din seria „Zorii clanurilor” fac parte cărțile:

XXV – Calea Soarelui
XXVI – Puterea Tunetului
XXVII – Prima Bătălie
XXVIII – Steaua Strălucitoare
XXIX – O Pădure Dezbinată
XXX – Calea Stelelor


Sursa foto și text: Editura All

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii