Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Dragonii pârjolitori (vol.2 din Seria Elementalii) - Amie Kaufman

ro

14 Mar, 2022 10:40 1064 Marime text
Dragonii pârjolitori, foto: Editura Corint

După bătălia cumplită dintre Lupii Gheții și Dragonii Pârjolitori, Anders și sora lui geamănă, Rayna, se regăsesc. Însă nu au timp să se bucure: în fortăreața din munte, de la Drekhelm, Anders și prietena lui lup, Lisabet, sunt văzuți ca o amenințare. Doar liderul dragonilor îi poate ține în siguranță.

Când temperatura începe să scadă în tot Vallenul, tinerii eroi află că lupii au furat Piatra Zăpezii, un artefact care poate modifica temperatura, și toți dragonii sunt acum în pericol. Încercând cu disperare să restabilească pacea, Anders apelează la ajutorul noilor săi prieteni aruncători de flăcări pentru a opri planul de atac al lupilor.

Împreună, foștii rivali trebuie să pornească în căutarea pieselor ce alcătuiesc Sceptrul Soarelui, singurul artefact care poate neutraliza Piatra Zăpezii. Căci aceste două artefacte, dacă sunt folosite nechibzuit, pot distruge orice speranță pentru un armistițiu…

Când lupta pentru putere este tot mai încrâncenată, iar soarta prietenilor lui – din ambele tabere – este în joc, va reuși Anders să împiedice izbucnirea unei noi bătălii pe viață și pe moarte? 

„Asemenea flăcărilor dragonilor care trăiesc în paginile lui, al doilea volum al seriei Elementalii, continuarea cărții Lupii Gheții, pârjolește totul în cale, captivând cititorii de la primele pagini. Va fi cu siguranță un must have în rândul fanilor de aventură și mister.” Booklist

„Am descoperit un univers al fanteziei superb construit [...], o lume în care dragonii și lupii iau formă umană și au puteri magice. Unul dintre punctele forte ale acestei cărți este explorarea ideii că adevărul depinde de perspectivă: în orice poveste sunt întotdeauna două (sau mai multe) puncte de vedere. Dușmanul nu este niciodată așa cum ni-l imaginăm, iar empatia ne ajută să înțelegem motivațiile ambelor tabere.”

text: Editura Corint 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii