Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madalina Popa „N-am nicio legatura cu familia Moisoiu"

ro

21 Jan, 2010 03:15 8809 Marime text

cap_5.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea averilor consilierilor locali cu cea a PD-L-istei Mădălina Popa. Pe site-ul www.ziuadeconstanta.ro puteţi vedea declaraţia de avere a consilierului local.

Văzută ca făcând parte din gaşca „nepoţilor" lui Dănuţ Moisoiu, Popa spune că întotdeauna a încercat să se ridice, atât în plan afaceristic, cât şi în politică, pe propriile forţe, nicidecum având vreun grup de interese în spate. Declaraţia sa de avere ne arată că democrat-liberala deţine trei terenuri: unul intravilan în Constanţa, de 1000 mp, dobândit împreună cu soţul său în 1994, un altul de 1,25 ha la Topalu şi încă unul, tot la Topalu, intravilan, de 500 mp, dobândit în 2005. Ultimele două pământuri au fost moşteniri. Mădălina Popa deţine un apartament împreună cu soţul, dobândit în 1991 şi o pătrime dintr-un altul, moştenire, dobândit în 2005. A declarat că are un BMW fabricat în 1990 şi că nu posedă conturi, plasamente, investiţii sau bijuterii. De altfel, nici datorii nu are. La capitolul venituri, Mădălina Popa spune că a câştigat în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere 18.000 de lei pentru funcţia de administrator al SC Perfect Design Company, iar soţul său, Marin, 10.000 de lei pentru că este director al SC G.E.S.T. SRL. Asta în ciuda faptului că Registrul Comerţului spune că Marin Popa este administrator la Fast Link Solutions şi la SC Richter Tehnologii Viticole SRL. Ba chiar, cea din urmă funcţie o ocupă încă din 2007, însă se pare că nu-i aduce nici un fel de câştig material din moment ce consoarta nu l-a menţionat în declaraţia de avere. „Nu este neapărată nevoie să ai salariu dacă eşti administrator", s-a apărat Mădălina Popa.

madalina_popa.jpgParteneri de Top 300

Cuplul Mădălina şi Marin pare a avea o înclinaţie deosebită înspre afaceri. În prezent, capul familiei este implicat în Softwood Company şi în SC G.E.S.T. - Green Energy Sistem Tehnology SRL. În 2004, cuplul Popa a înfiinţat SC Dorada Exim SRL, redenumită în timp G.E.S.T.. La numai câteva luni după înfiinţare, Mădălina se retrage din firmă, iar locul îi este luat de Claudiu Necşulescu. Acesta este unul dintre cei mai prolifici oameni de afaceri sibieni, mutat în Constanţa, proprietar al podgoriei Jidvei. Afaceristul a preluat anul trecut 300 de hectare de viţă-de-vie din patrimoniul Vifrucer Cernavodă. În portofoliul său afaceristic apar firmele Fast Link Solutions (administrator Marin Popa), DC Leasing Grup SRL, Jidvei SRL, filiala Alba, Cetatea de Baltă, Agrotrust Tîrnava SRL, Rosanco Trade, Domeniile Sfântului Nicolae SRL, Cetatea Vinului, Promotions SRL, Textil Promotion, Laguna-Land şi G.E.S.T. - Green Energy Sistem Tehnology SRL. În 2007, Mădălina Popa înfiinţează Perfect Design Company, cu principal obiect de activitate fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii. Un an mai târziu îl cooptează în afacere pe Marin Dobrea, nume cunoscut mai ales datorită afacerilor pe care le împarte cu soţia lui Dănuţ Moisoiu, coleg de Consiliu Local cu Mădălina Popa. Emilia Maria Atanasiu Moisoiu şi Marin Dobrea împart firma Pogas, ce deţine spaţiul comercial cu două etaje de pe strada Ştefan cel Mare. Însă, Mădălina Popa spune că „nu are nici o legătură" cu familia Moisoiu. „Marin Dobrea mi-a fost coleg în şcoala generală, ne-am reîntâlnit la partid şi ne-am asociat. Nu ne-am înţeles şi după câteva luni a ieşit din firmă. Acum sunt din nou unic asociat", a declarat Mădălina Popa. De asemenea, PD-L-ista a menţionat că nu este interesată de afacerile partenerului de afaceri al soţului său, Claudiu Necşulescu şi că într-adevăr ştie că acesta este foarte influent. Ba mai mult, a explicat că în declaraţia sa de avere nu sunt menţionate bijuteriile pentru că „nu am plăceri dintr-acestea frivole cum ar fi bijuteriile sau blănurile". „Eu am trei copii şi sunt totul pentru mine. Totul le dau lor şi îmi pare că uneori, în campanii, îi cam neglijez", a mai spus PD-L-ista Mădălina Popa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NeDobiBocul 09 Feb, 2010 12:15 Te crede ,madame-numai DobiBocii bishnitzarului de la TreiCoceni si acest aplecat de "morar" de la DNA.PS. Am uitat si de madam Kovaseala!!!.
  • www.10pasi.ro 05 Feb, 2010 08:50 2010 va fi un an greu! Vei sa scapi de criza? Ai o sansa - citeste zilnic solutiile anticriza de pe www.10pasi.ro. GRATUIT. Cere acum Planul De Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza - E GRATUIT!