Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Nepotii" lui Moisoiu, firme private si afaceri pe spinarea statului

ro

20 Aug, 2008 00:00 948 Marime text

Revenind la asa-zisii "nepoti" ai lui Moisoiu, trebuie spus ca Mihai Bobe este asociat in SC Alma Star Total Com SRL, cu sediul in Satul de Vacanta, la Casa Ilfov.

Din pricina managementului defectuos, firma este deja in dizolvare. In astfel de situatii poate fi vorba ori de falimentarea intentionata a unei firme sau chiar de nepriceperea managerului. Societatea fusese infiintata de Aurelia Gache, pe care o gasim si in SC Alma Star Com SRL, cu sediul la aceeasi adresa precum cea de mai sus, in Satul de Vacanta, la Casa Ilfov. Aurelia Gache mai este asociat la SC Colvis SRL, cu Bobe cel mic, Mihai, amandoi fiind asociati, la randul lor, cu o anume Iuliana Marcu, la SC Colvis Advertising SRL. Ca puncte de lucru gasim un magazin mixt in Complex Tomis 3, un depozit de bauturi la Casuta Ilfov si un depozit de bauturi alcoolice si racoritoare in Navodari. Pe cei doi Bobe Mihai, junior si senior, ii mai depistam asociati cu parti egale in SC Anacris SRL, avand ca obiect de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare. Firma a fost infiintata in anul 2004, avand ca unic asociat pe Anisoara Mihaila, care a cesionat actiunile celor doi Bobe, junior si senior. Probabil pentru a vinde publicitate la Radio Mix, Bobe, "nepotul", infiinteaza cu Corneliu Stroe si Adrian George Munteanu SC Impressco SRL, in care Stroe detine 60 % din actiuni, Bobe - 30 si Munteanu - 10. Isi ia avant si infiinteaza, alaturi de Cristian Pindichi si Liviu George Leolea, SC Rado Prest SRL, numind-o ca director pe Cristina Mariana Popa. Trebuie sa facem precizarea ca aici avem prima legatura dintre "nepotii" lui Danut Moisoiu, Bobe si Pindichi.

Si pe banii statului

In tot acest timp, cei doi, Bobe si Pindichi, isi fac treburile pe seama Consiliului Local, condus de oamenii PSD-ului. Astfel, Ciprian Alexandru Bobe, fratele lui Mihai Bobe, este membru in Consiliul de Administratie al SC Edil Urban SRL, unde este si administrator. SC Edil Urban SRL are ca unic administrator Consiliul Local Constanta, iar ca administratori, pe Nicolae Adrian Carp, Adrian Rosculet, Marcela Daniela Bodeanu, Ciprian Alexandru Bobe, Daniel Dumitru Learciu, Marius Tarcatu si Stefan Mihu. Directorul general este Nicolae Adrian Carp. Potrivit datelor de la Oficiul Registrului Comertului, in anii 2003 - 2006, profitul societatii a fost ZERO. De asemenea, pe Cristian Pindichi il gasim ca facand parte din Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, condusa de Radu Babus, unde tanarul PD-L-ist este si administrator, in acelasi timp. Regia se afla in subordinea Consiliului Local, majoritar PSD, care detine si pachetul integral de actiuni. RAEDPP are ca administratori pe Radu Babus, Decebal Fagadau, Ovidiu Tanase Cristian, Titus Dobre Mircea, Sorin Lucian Ionescu, Cristian Pindichi si pe Stelian Nicolae Fronescu. Vom reveni.

Scris de: {autor}Emilian ANDREI{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii