Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Dan „E extraordinar că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori e a treia forță politică”

ro

11 Dec, 2016 22:24 1497 Marime text
Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a declarat, în această seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că este un fapt extraordinar că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori a devenit a treia forță politică din România.

„Este o victorie a democrației din România. Pentru prima oară după Revoluție, un partid format din oameni care nu au mai făcut politică, oameni care își lasă deoparte carierele profesionale și timpul pe care îl petreceau cu familia, ca să intre în spațiul politic, pentru prima dată după Revoluție un astfel de partid intră în Parlament. Vreau să mulțumesc în primul rând tuturor românilor care ne-au dat votul azi, miilor de oameni care au donat pentru USR, miilor de oameni care au strâns semnături pentru ca noi să putem să candidăm la aceste alegeri parlamentare, miilor de membri și simpatizanți care în zilele acestea au fost în stradă și au vorbit cu românii și le-au transmis cine este USR", a spus Nicușor Dan.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii