Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Alegerea este totul. Ori eu, ori PSD” Klaus Iohannis, ultimul discurs de campanie electorală

ro

22 Nov, 2019 18:33 2683 Marime text
În aceste momente, Klaus Iohannis, președintele României ține la Bacău ultimul discurs de campanie electorală:

„Dragii mei, schimbarea se produce când vorbim! Ea a început pe 26 mai, atunci când, în număr neașteptat de mare, românii s-au dus la urne și a câștigat PNL datorită românilor care au votat la europarlamentare. Atunci când românii au votat „da” la referendum, atunci s-a produs schimbarea. Cine ar fi crezut că moțiunea de cenzură va trece și că se va instala un Guvern PNL? Asta este dorința românilor! Schimbarea!”

„PSD nu s-a schimbat! PSD dintotdeauna a vrut să controleze justiția! PSD dintotdeauna a încercat să țină investitorii afară! PSD dintotdeauna a vrut să controleze toate școlile din România! PSD a făcut să plece 4 milioane de români care nu s-au mai regăsit în această tranziție”.

„Pentru România normală este nevoie de un vot. Mulți se întreabă „Ce contează un vot? Totul! Un vot este totul! Eroul alegerilor este românul cu ștampila de vot în mână! Românul care decide viitorul României noastre”.

„Printr-o Românie normală, vom contura o Românie europeană, o Românie respectată. O Românie în care elevii merg la școală în siguranță, în care spitalele nu se închid la doi ani de zile, în care românii merg pe o autostradă pentru a-și vizita neamurile din Vest. O Românie în care românii vor să rămână, nu să plece! Pentru această Românie, este esențial să mergeți la vot! Vom reseta și repara România! România va ajunge o țară europeană moderne!”

„Alegerea este totul. Ori eu, ori PSD!”

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii