Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Robert Boroianu și Bogdan Huţucă, primele declarații după exit-poll-uri (galerie foto)

ro

11 Dec, 2016 21:19 4814 Marime text
În urma scrurtinului parlamentar de azi, candidații Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal (PNL) sunt la sediu.
 
Robert Boroianu și Bogdan Huţucă, candidați pentru Camera Deputaţilor au făcut câteva declarații.
 
„A fost o zi încărcată, după o campanie lungă. Rezultatul de participare la vot este mult mai mic decât mă așteptam, iar rezultatul exit pollurilor cred că va fi contrazis de rezultatele din teren”, a declarat Bogdan Huţucă despre exit polluri.
 
„Și eu cred că rezultatele vor fi cu totul altele. Cel puțin la Constanța. Am început numărătoarea paralelă deja. Diferența pe Constanța între PNL și PSD va fi mult mai mică. La nivel național e bine să fim prudenți și realiști pentru că pe parcusul zilei, rezultatele exit pollurilor au fost fluctuante”, a spus Robert Boroianu.

„Eu cred că ținta pe care ne-am propus-o și anume cea de două mandate la Senat și patru la Camera Deputaților va fi atinsă. Prezența la vot fiind scăzută, ne așteptam la o prezență de peste 45% către 50%, într-adevăr avantajează PSD. S-a văzut asta la alegerile trecute, dar eu cred că primăriile unde PNL are primari au mobilizat oamenii la vot și am văzut că rezultatul este bun. La Constanța, este o creștere de 5 procente față de cele locale”, a mai adăugat Boroianu. 



Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii