Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CRBL "Fata mea nu o va avea ca model în viaţă pe Bianca Drăguşanu"

ro

27 Oct, 2010 18:49 2190 Marime text
5.jpgDe când a venit pe lume Ecaterina Alesia, CRBL nu-şi mai încape în piele de fericire. Cu toate că deocamdată este doar mogâldeaţă, artistul de gândeşte deja la viitorul fiicei sale. Este hotărât ca "lumina ochilor" lui să aibă o educaţie aleasă, să ştie care sunt valorile adevărate şi să reuşească prin forţele proprii, nu ca majoritatea vedetelor de carton care apar la tv.

"Alesia nu o va avea ca model în viaţă pe Bianca Drăguşanupentru că fiica mea va fi o fata cu educaţie care nu o să stea să se uite la televizor şi o să zică - de ce să mă apuc să termin o facultate şi o şcoală şi să mă angajez când pot să mă combin cu unul şi cu altul, să fac câte un scandal şi să ajung mare? -. Primii paisprezece ani din viaţa unui copil sunt cei mai importanţi, în acea perioadă se instalează tot: invidie, mândrie... Eu am alte concepţii legate de educaţie pentru că mama mea este educatoare şi ştiu foarte bine cum ne-a educat pe mine, pe fratele şi pe sora mea. Noi am primit câte o răsplată pentru fiecare muncă pe care am făcut-o, altfel nu. Ni s-au insuflat valori adevărate deşi provin dintr-o familie modestă tata cfr-ist, mama educatoare", a declarat CRBL pentru replicavedetelor.ro.

În ceea ce priveşte showbizz-ul românesc, artistul este dezamăgit total: "Showbizz-ul românesc şi piaţa Obor au foarte multe în comun. La suprafaţă ambalajul showbizzului românesc este foarte frumos, greu de atins dar dedesubt este ca la piaţă, supravieţuieste cine e într-adevăr bun."

Sursa: libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii