Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandrina Hristov LIVE in Club Phoenix

ro

31 May, 2011 18:38 1503 Marime text
2011-06-09--212x300.jpgAlexandrina Hristov va sustine un nou concert LIVE in Constanta in Club Phoenix. Se pare ca 9 este numarul norocos al constantenilor asa ca o puteti vedea pe Alexandrina cantand pe data de 9 iunie,. Pret bilet 30 de lei. Rezervari la 0766400181 sau 0720778613.

Alexandrina Hristov a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. Activitatea sa se leaga de muzica, pictura si poezie, pe care le combina foarte reusit. In anul 2005, a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", in regia lui Paul Cuzuioc, pe a carui coloana sonora s-au aflat cateva dintre piesele sale. In urma realizarii acestui film, s-a mutat in Romania. Solista si-a castigat notorietate prin intermediul Internetului, inregistrari din concerte fiind raspandite prin programe peer-to-peer. Alexandrina a cantat la Festivalul de Jazz de la Garana, Festivalul de la Pestera Bolei, Festivalul International de Film Transilvania, dar si in cluburile din Bucuresti si din alte orase. Canta in romana, franceza si rusa. Stilul sau muzical este greu de definit, dar se incadreaza intre pop acustic, rock, alternative, jazz si soul. Printre artistii care i-au influentat stilul sunt: PJ Harvey, Bjork, Tori Amos, Morcheeba.

Alexandrina Hristov s-a impus in constiinta publicului romanesc cu melodia "Fata merge pe jos" si a devenit rapid si fara efort un reper solid in muzica romaneasca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii