Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 3 iulie 2012

ro

03 Jul, 2012 14:28 2635 Marime text

cruce.jpgCu durere în suflet, Vinvico SA anunţă trecerea în nefiinţă a colegei şi prietenei lor Elena Geampalia în data de 29 iunie 2012. Elena Geampalia a fost o profesionistă, cât şi o familistă, lăsând în urmă familia şi cei doi copii îndureraţi. Suntem alături de rudele îndoliate în aceste momente dificile. Plecarea sa dintre cei vii a lăsat un gol şi a rămas amintirea unui om care a dorit binele tuturor. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Sincere condoleanţe pentru dr. Oprea Daniel din partea familiei Ali Enise şi a psihologului Parfene Gabriela.

Colectivul Sindicatului Cadre medici şi personal auxiliar Spital Clinic CF Constanţa este alături de dr. Oprea Dorel în durerea pierderii mamei.

Medicii şi asistenţii Ambulatorului CFR Spital Clinic Constanţa sunt alături de dr. Oprea Dorel în durerea pricinuită în urma decesului mamei.

Colectivul SC Conpress Group Comerţ SRL este alături de familia greu încercată şi îndurerată şi îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a bunei lor colege, Blidea Florica. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cu profundă durere în suflet, fam. Calut este alături de fini, care trec prin cele mai grele momente, datorate trecerii în nefiinţe a celei ce a fost mamă şi soacră, un om cu un caracter special Mona Blidea. Dumnezeu s-o odihnească!

Colectivul ATI şi Chirurgie Spital CFR Port Constanţa este alături de dr. Oprea Dorel în durerea pricinuită de decesul fulgerător al mamei sale. Sincere condoleanţe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii