Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17 iulie 2012

ro

17 Jul, 2012 14:48 1706 Marime text

cruce.jpgMarieta-soţie şi Cristina-fiică, cu sufletul împietrit de durere îşi exprimă profunda tristeţe la plecarea, prea timpurie, în veşnicie, a celui care a fost un soţ model şi un tată minunat, Aurelian Teliceanu. Dumnezeu să-l odihnească! Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 13.00, la Cimitirul Central.

Colectivul Histria Shipmanagement regretă dispariţia celui care a fost un om deosebit şi un bun coleg, Aurelian Teliceanu. Suntem alături de familia îndoliată şi ne exprimăm cele mai sincere condoleanţe şi profunda noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu durere în suflet, Steluţa-soţie, Doina şi Iasmina-fiică şi nepoată anunţă încetarea din viaţă a lui Vasile Patriche, fost funcţionar BCR. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, iar funeraliile vor avea loc astăzi, ora 12.00, la Cimitirul Central.

Cu mult regret şi durere în suflete, anunţăm dispariţia dragului soţ, tată, socru, ing. Nicolae Filip (Puiu). Sicriul este depus la Casa Albastră. Nu te vom uita niciodată!

Cu inimile zdrobite de durere, soţia, mama, sora, cumnatul, copiii şi rudele anunţă trecerea în eternitate la numai 59 de ani a celui care a fost Alexandru Cornel, un suflet deosebit de bun şi cald. Ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Cortegiul funerar va pleca astăzi, ora 11.00, de la Biserica Cimitirului Central Constanţa. Slujba religioasă a avea loc la Biserica Cimitirului Central, la ora 11.00. Înhumarea va avea loc la Cimitirul Central.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Soţia Anechitei Elena şi copiii deplâng trecerea în nefiinţă a iubitului lor soţ şi tată, Anechitei Constantin. Vei rămâne veşnic în inimile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, colegele Marcela şi Mirela sunt alături de Anechitei Elena în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost un bun soţ şi tată, Anechitei Costel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Familia îndurerată anunţă decesul lui Solomon Paul, din Ovidiu, născut în Ciuşmena Nouă, judeţul Tulcea. Înmormântarea va avea loc mâine, ora 13.00, la Ovidiu. Nu te vom uita niciodată!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii