Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 august 2011

ro

16 Aug, 2011 18:10 1330 Marime text

Profund îndurerată, soţia Carmen anunţă încetarea din viaţă a scumpului ei soţ, Ion Jitaru. Nu te vom uita niciodată! Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră de lângă Cimitirul Central. Înmormântarea va avea loc în ziua de miercuri, ora 13.00. Odihnească-se în pace!

Colectivul firmei SC Herarconi SRL Constanţa este alături de familia îndoliată, în greaua pierdere suferită prin decesul celui care a fost prieten, coleg şi lider, Ion Jitaru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu adâncă durere în suflet, familia Gurau Ana şi Vergil deplânge decesul fulgerător al celui care a fost un văr adevărat, Ion Jitaru. Sincere condoleanţe!

Radu, Alexandru şi Mihai Mazăre sunt alături de soţia Carmen Jitaru în aceste momente de adâncă durere, prilejuite de moartea soţului său, Ion Jitaru. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Gabriela Mazăre este alături de Carmen Jitaru în greaza încercare provocată de trecerea la cele veşnice a iubitului său soţ, Ion Jitaru, şi regretă nespus decesul acestuia. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, îşi exprimă regretul pentru trecerea la cele veşnice a lui Ion Jitaru şi este alături de soţia acestuia, Carmen Jitaru, în această suferinţă. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!

Consiliul Judeţean Constanţa este alături de Carmen Jitaru în aceste momente de cumpănă prilejuite de decesul soţului, Ion Jitaru. Condoleanţe familiei îndoliate!

Profund îndurerată de pierderea celui care a fost un bun prieten, Ion Jitaru, fam. Doana Doiniţa şi Mihai este alături de Carmen Jitaru în greaua suferinţă pricinuită de pierderea soţului. Sincere condoleanţe!

Familia Buda Liana şi Ionuţ esta alături de familia îndurerată a celui care a fost un bun prieten, Ion Jitaru. Odihneşte-te în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii