Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 1 noiembrie 2012

ro

01 Nov, 2012 14:27 1743 Marime text

cruce.jpgCu sufletele îndurerate, soţia Valeria şi fiul Florin anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Octavian Niacşu, suflet deosebit de cald şi bun, omenos şi respectuos. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central Constanţa astăzi, ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu sufletele îndurerate, familia Oarză Petru este alături de familia Niacşu în greaua suferinţă pricinuită de pierderea şui Tavi, soţ şi tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Locatarii scării A, bloc MV2, sunt îndureraţi de dispariţia fulgerătoare a lui Tavi Niacşu, colocatar deosebit de bun, respectuos, omenos şi sociabil. Fie-i ţărâna uşoară!

Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă încetarea din viaţă a celui care a fost Ion Costescu, soţ, tată şi bunic. Slujba va avea loc astăzi, ora 13.00, la Casa Albastră, iar înmormântarea la ora 14.00, la Cimitirul Viile Noi.

Un pios omagiu celui care a fost un bun soţ, tată şi bunic, Costea Iuruc, din partea celui mai apropiat coleg de serviciu, Cherim. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Lucaş Vasile-fiu, Odobaş Ana-fiică, Lucaş Mărioara-noră, împreună cu nepoţii deplâng decesul celei care a fost Ristache Elisabeta (Veta). Înhumarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Capela Mortuară Niculescu de la Cimitirul Central. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii