Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aboneaza-te la revista Vinul.Ro si castigi o sticla de Rose Karakter 2011!

ro

04 Oct, 2012 01:00 2850 Marime text

rose-karakter-137x485.jpgToti cititorii care contracteaza abonamente pe 12 aparitii la revista tiparita Vinul.Ro in perioada urmatoare, vor primi automat acasa, fara tragere la sorti, o sticla de vin Rose Karakter 2011 de la Aurelia Visinescu si un exemplar din Ghidul Vinul.Ro 2012.

Costul unui abonament este de 100 lei, inclusiv TVA. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru a contracta un abonament (sau mai multe) la revista Vinul.Ro este de-ajuns sa completati formularul de pe vinul.ro sau sa trimiteti un e-mail cu datele personale (nume, prenume, adresa de livrare a revistei, numar de telefon) la roxana@vinul.ro.

Pe parcurs, abonatii vor beneficia si de alte oferte speciale sau concursuri cu premii din partea partenerilor Vinul.Ro.

Rose Karakter 2011 este, potrivit producatorului, un vin „delicat si vivace, bogat in arome intense de zmeura, capsuni si fragi. Gust plin, cremos cu cateva note de mirodenii, urmat de postgust lung. Acompaniaza armonios serile de vara cand se servesc mancaruri usoare, pe baza de legume si carne fripta, sosuri slabe dar si mancare condimentata.

Sursa: vinul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii