Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta comenzi la domiciliu - Smiley Food

ro

23 Apr, 2009 06:00 3703 Marime text
smiley_articol1.jpgDaca va place pizza, atunci trebuie sa stiti ca pizza aceea delicioasa pe care o asteptati de fiecare data se realizeaza dupa retete si in conditii speciale. Vatra pe care se coace aluatul impreuna cu ingredientele pentru fiecare pizza in parte este important daca este un cuptor cu lemne. Lucrurile tin de traditie dar si de practica, conditiile de temperatura si de ambient sunt extreme de importante in procesul de fabricatie.

Smiley Food realizeaza pizza la cuptor cu lemne luandu-se in calcul toate exigentele domeniului si, desigur, ale dumneavoastra ca si clienti ai nostri care trebuie sa fiti pe deplin multumiti atunci cand aveti in fata o pizza la cuptor cu lemne de la Smiley Food.

Cuptorul cu lemne regaseste natura cu mirosurile si gusturile sale simple si sanatoase. Lemnul pentru gatit este o sursa de energie ecologica si reinventiva . In toate zonele cuptorului , coacerea e uniforma iar temperatura se mentine constanta pentru o lunga perioada de timp. Acest fapt se datoreaza caldurii omogene , ca si consecinta a cupolei sferice si a capacitatii de incalzire a cuptorului.

Daca comanda depaseste 25 Lei intrati automat in cursa pentru premiile Smiley de la sfarsitul lunii si puteti castiga in fiecare luna un produs electrocasnic!

Smiley Food si CFM te premiaza ... stai pe frecventa 92.9 Fm

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii