Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Ambulanță va fi reorganizat

ro

23 Aug, 2013 20:53 2905 Marime text
Regionalizarea urmărită de Guvern aduce o serie de schimbări din punct de vedere administrativ. Afectată ar putea fi şi Ambulanța care se va transforma în Serviciu Regional ce va coordona mai multe unități. Potrivit unei propuneri afișate pe site-ul Ministerul Sănătății se urmărește ca serviciul din Constanța să devină Serviciu Regional de Ambulanță urmând să preia Brăila, Buzău, Galați, Vrancea și Tulcea.

“În acest moment se află în dezbatere publică până la data de 22 septembrie. Această hotărâre de Guvern prevede o regionalizare la nivelul întregii țări a serviciilor de Ambulanță. Serviciile de Ambulanță din cele 6 județe vor fi comasate și se va constitui un serviciu regional și sperăm noi să fie condus de la nivelul județului Constanța.” a declarat dr. Ionuț Cealera, director medical SAJCT.

Aceste schimbări ar duce automat la modificarea organigramei și chiar la desființarea unor posturi.

“Este o reorganizare administrativă. Serviciile de Ambulanță rămân la locul lor. Așteptăm să vedem organigrama, în ce măsura va putea fi păstrat întregul personal TESA.” a mai spus dr. Ionuț Cealera, director medical SAJCT.

Organigrama, statul de funcții şi regulamentul de funcționare vor fi aprobate printr-un  Ordin al Ministerului Sănătății.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii