Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la o terasa din statiunea Mamaia (video)

ro

05 Aug, 2012 18:01 4322 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgO tanara a fost palmuita de angajatii localului, dupa ce spun martorii, aceasta ar fi avut ceva neintelegeri cu ospatarii, legate de nota de plata. Varianta reprezentantilor terasei este insa una diferita. Acestia sustin ca femeia ar fi fost drogata. Politistii veniti la locul incidentului vor stabili insa ce s-a intamplat cu adevarat.

Daca mergi la o terasa in statiunea Mamaia risti sa pleci batut de angajatii restaurantului, daca indraznesti sa spui ca este ceva in neregula cu nota de plata. A patit-o o tanara sâmbătă seară, in momentul in care, spun martorii ar fi refuzat sa plateasca nota pentru ca ar fi fost cateva neconcordante intre comanda facuta de aceasta si suma pe care ar fi trebuit sa o plateasca.

Asa conducere, asa angajati. In momentul in care unul dintre reprezentantii terasei a observat ca echipa Litoral Tv filmeaza evenimentul a incercat sa-l bruscheze pe operator, si sa-l determine sa nu inregistreze ce s-a inatmplat, desi acesta nu se afla in incinta terasei.

In zona au ajuns imediat si politistii care vor trebui sa faca lumina in acest caz.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cicero 05 Aug, 2012 20:49 păi bine măi Cristi (Kc1a)... de ce nu le-ai dat şi lor cu pumnul în nas ? :)) s´bînedzi !