Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii aleg să își petreacă vacanțele în străinătate

ro

20 Aug, 2013 21:25 1435 Marime text
Românilor le plac vacanțele în străinătate! Încă din timpul iernii, cei mai mulți visează cu ochii deschiși la vacanţa estivală. Tot de atunci se interesează la agențiile de turism în privinţa pachetele de vacanță. Fie că vor să se relaxeze pe o plajă pustie, fie că merg pentru distracție sau cumpărături, tot mai mulți români aleg să îți petreacă concediile în străinătate. În topul preferințelor, în acest sezon, au fost Antalya și Grecia dar și Palma de Mallorca sau Tenerife.
„Insulele grecești, spaniole... pentru toate aceste destinații am avut oferte cu tarife foarte bune. Spre exemplu, un pachet în Mallorca  costă între 310 euro plus 95 de euro taxă de aeroport și conține servicii ca biletele de avion, transfer de la aeroport la hotel și retur, cazare, mic dejun. Sejururile sunt de minim 7 nopți.”a declaratSilvia Croitoru, consultant turism.
Cei care nu și-au permis o vacanță în plin sezon estival au acum oportunitatea să evadeze câteva zile pe plaja din Turcia sau Grecia.  Agențiile de turism pregătesc pachete de extrasezon la un preț mult mai avantajos.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii