Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Record de turiști pe litoral

ro

11 Aug, 2013 19:42 2119 Marime text
Recordul sezonului pe litoralul românesc! Canicula din ultimele zile i-a alungat pe români din casă. Peste 200.000 de turiști au dat fuga la mare în acest sfârșit de săptămână. Stațiunea Mamaia a rămas în topul preferințelor turiștilor. Hotelurile sunt arhipline iar rezervările sunt făcute până la sfârșitul lunii august, spun hotelierii. În aceste condiții, cei care s-au decis în ultimul moment să facă o escapadă la mare au avut surpriza să nu găsească nicio cameră libere.
 
“Perioada aceasta este cea mai aglomerată perioadă a verii [...] va continua și week-end-ul viitor de Sfânta Maria”, a declarat Ciprian Stoian, șef recepție.
 
Un alt val de turiști este așteptat și săptămâna viitoare pe litoral. Cei care vor fi prezenți în stațiunile de la malul mării vor avea parte de distracție garantată.
 
„Weekendul care se încheie astăzi a fost cel mai glomerat din această vară, dar nu ultimul pentru că ne așteaptă și săptămâna viitoare un weekend la fel de fierbinte. Peste 200.000 de turiști au invadat practic hotelurile, vilele, pensiunile de la malul mării. Nu se mai găsesc camere de câteva zile pe litoralul românesc. Săptămâna viitoare ne așteaptă cele mai frumoase și cele mai strălucitoare evenimente ale sezonului. Avem festivitățile ocazionate de Ziua Marinei, avem Festivalul Antic Tomis aflat la a doua ediție, care are mii de fani din țară și nu numai. Avem un Festival al Berii, și alte spectacole și concerte și evenimente programate pentru toate stațiunile”, a declarat Corina Martin, Președinte ANAT.
 
Iar week-end-ul viitor ar putea aduce un nou record de turişti, având în vedere că sărbătorim și Ziua Marinei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii