Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Record de înscrieri la Universitatea “Ovidius”!

ro

29 Jul, 2013 16:48 2401 Marime text
Admiterea s-a bucurat de un real succes, anul acesta în ciuda ratei mici de promovabilitate la examenul de bacalaureat în Judeţul Constanţa! 5.640 de absolvenți de liceu au ales anul acesta să își continue studiile la Universitatea de stat de la malul marii. Și în acest an cea mai căutată facultate a fost cea de Științe Economice.
”S-a terminat perioada de înscrieri [...] anul acesta s-au strâns 5.640 de candidați. Dintre aceștia, 821 au ales Științe Economice, pentru Medicina generală au optat 729 de candidați, iar la Drept și Științe administrative s-au înscris 504”, a declarat rectorul Universității “Ovidius”, Dănuț Epure.
În zilele următoare se va desfăşura etapa de înmatriculare a candidaţilor, iar cei care nu fac acest pas rămân pe dinafară. Site-ul http://admitere.univ-ovidius.ro/ oferă informaţii actualizate cu privire la Admiterea 2013. De asemenea, înscrierile la studii universitare de masterat vor continua şi în sesiunea septembrie 2013, tot atunci fiind afişate şi rezultatele finale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii