Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul Național Cultural “Artă contra drog – Litoral 2013” a fost inaugurat la Constanța

ro

24 Jul, 2013 22:42 2397 Marime text
Astăzi s-a dat startul celei de a VI-a ediții a Proiectului Național Cultural “Artă contra drog – Litoral 2013”. Până la sfârşitul lunii august, în teatrele şi grădinile de vară de pe litoral, vor avea loc spectacole la care vor participa cei mai în vogă artiști ai momentului.
Proiectul Național Cultural „Artă contra drog – Litoral 2013” promovează arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viață sănătoasă și informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri. În România consumul de droguri în mod a crescut începând din anul 2010. Îngrijorător este că media de vârstă a copiilor care consumă droguri a scăzut .
“România a avut o creștere în ceea ce privește consumul de droguri.S-a neglijat partea de prevenire, aici vorbim de educație civică, culturală și spirituală.” a spus Gigel Lazar, președintele asociației CIADO.
Printre artiștii care vor da reprezentații se numără și trupa „Vama”, una dintre cele mai apreciate şi iubite formaţii rock din România, care va concerta joi, 25 iulie, la Teatrul de Vară din Mamaia, de la ora 21.00. Tudor Chirilă şi colegii săi vor cânta hitul verii, „Perfect fără tine”, în cadrul unui concert pentru toţi tinerii. Loredana, Sore şi Annes vor susţine împreună un concert live de excepţie intitulat sugestiv „Apă”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii