Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 4.000 de tineri s-au înscris la facultățile din cadrul Universității Ovidius

ro

22 Jul, 2013 20:19 2369 Marime text
Anul acesta, cea mai cautată este Facultatea de Medicină unde s-au înscris peste 670 de candidați, urmată de facultățile de Stiințe Economice, Drept și Farmacie.
 

“În momentul de față avem peste 4300 de candidați înscriși pe cele 4715 locuri, dar fără ziua de azi mai avem 4 zile în care potențiali candidați se pot înscrie. Ca și facultăți cea mai căutată este Facultatea de Medicină unde avem 670 de dosare, urmează Facultatea de Stiințe Economice cu 640, pe poziția a treia ar fi Facultatea de Drept, iar pe patru Facultatea de Farmacie”. a declarat profesorul universitar doctor Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității Ovidius.
 
Potrivit reprezentanților instituției, înscrierile se pot face până mâine, 23 iulie, pentru facultățile care care au probe scrise sau 26 iulie, în cazul facultăților unde admiterea se face pe bază de concurs de dosare. Din cele 16 facultăți ale Universității Ovidius, doar șapte au examene de admitere. La facultățile care organizează probe de concurs, acestea se vor desfășura în intervalul 20-28 iulie, urmând ca rezultatele să fie afișate la sfârșitul lunii iulie. O a doua sesiune de admitere va fi organizată și în toamnă, în cazul în care nu vor fi ocupate toate locurile în această primă sesiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii