Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un nou eșec pentru Săgeata Năvodari

ro

01 Dec, 2013 14:05 2175 Marime text
Săgeata Năvodari nu a reuşit să întrerupă şirul înfrângerilor, echipa antrenată de Tibor Selymes pierzând, sâmbătă seara, scor 0-1, meciul cu Dinamo Bucureşti. Confruntarea s-a disputat pe Stadionul Farul din Constanţa şi a contat pentru etapa a 16-a a Ligii I.

Săgeata Năvodari a înregistrat cea de-a patra înfrângere consecutivă în Liga I, echipa antrenată de Tibor Selymes cedând în faţa propriilor suporteri, scor 0 la 1, disputa cu Dinamo Bucureşti. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Curtean, în minutul 49, după o greşeală a defensivei dobrogene.
„O partidă, zic eu, mai ales prima parte a fost o partidă echilibrată [...] iar am făcut un cadou în a doua repriză, din păcate ăștia suntem noi [...] facem prea multe cadouri și e normal ca să nu câștigi. După aia a fost foarte greu, a venit și eliminarea lui Mera și ne-am făcut jocul singuri greu”, a declarat Tibor Selymes, antrenor principal Săgeata Năvodari.

„Știam că ne așteaptă o partidă dificilă, știam că este o echipă care se va mobiliza mult mai mult decât în alte pertide, pentru că totuși întâlnea Dinamo și eram conștienți că până o să marcăm o să suferim un pic, dar important pentru mine, pentru echipă, pentru jucători [...] chiar și în aceste condiții am reușit să luăm cele trei puncte”, a declarat Flavius Stoican, antrenor principal Dinamo Bucureşti
În urma acestui rezultat, situaţia echipei din Năvodari devine din ce în ce mai critică, fapt recunoscut şi de antrenorul Tibor Selymes.

„E o situație de criză [...] pentru că nu am mai câștigat de 4 etape, dacă nu mă înșel, și mai urmează să joci la CFR, mergi la Mediaș și vine Brașovul. Este o situație grea, dar v-am spus unde noi ne-am propus cam 17, 18 puncte, încă mai putem să facem 18 puncte, dar pentru asta trebuie să câștigăm la CFR unde o să fie foarte, foarte, foarte greu. Dar, nu ne predăm, mergem să jucăm”, a mai spus Tibor Selymes, antrenor principal Săgeata Năvodari
După disputarea a 16 etape din Liga I, Săgeata Năvodari ocupă locul 13, cu 15 puncte acumulate. În etapa următoare, echipa dobrogeană se deplasează la Cluj, pentru disputa din Gruia, cu CFR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii