Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un nou drum național în Constanța?

ro

03 Oct, 2014 20:18 1943 Marime text
Județul Constanța va avea mai multe drumuri naționale. Consiliul Județean Constanța, a aprobat în ședință publică predarea către CNADNR a două drumuri județene, pentru modernizare. Noul drum național va  cuprinde ruta Agigea- Techirghiol- Movilița și Tuzla.
Taficul infernal ce se formează în localitățile Eforie, în perioada sezonului estival, va rămâne doar o amintire neplăcută. Consiliul Județean Constanța, împreună cu CNADNR-ul au găsit o soluție optimă pentru decongestionarea traficului rutier. Două drumuri județene din Constanța vor fi comasate și transformate într-un singur drum național, ce va ocoli Eforie.
“Este vorba despre două drumuri județene pe care le predăm către Compania Națională de Autostrăzi și dânșii le vor face din fondurile lor. Toată această rută se va transforma în drum național pentru a se evita aglomerația care se face la Eforie în tot timpul sezonului estival. Traseul este până la Movilița pe drumul național existent, după care se va merge la Tuzla, direct”, a afirmat Cristinel Dragomir, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.
Proiectul este posibil să fie inclus pe bugetul din anul 2015 al CNADNR-ului și cuprinde ruta Agigea-Techirghiol-Movilița și Tuzla.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii