Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Turneul a ajuns la final

ro

17 Nov, 2013 15:28 2432 Marime text
Timp de trei zile, Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit turneul al II-lea din cadrul Campionatului Național de juniori III la handbal, seria E. Au participat  5 echipe - CS Năvodari, HCM Constanța, CSS Călărași, CSS Medgidia și ACS Axiopolis Cernavodă. Echipa locală, pregătită de antrenorul Nicolae Gârbocea a obținut o victorie și 3 eșecuri, dar tehnicianul formației este mulțumit de progresul realizat de echipa sa.
“Eu zic că a fost un turneu mai bun, ținând cont că echipa este de începători [...] acești copii nu au mai mult de un an experiență, doar doi avem care au 2,3 ani experiență, în rest sunt toți începători și față de primul turneu, cred că am progresat mult de tot.”, a declarat Nicolae Gârbocea, antrenor CS Năvodari.
Întrecerile au fost dominate de HCM Constanța, echipă pregătită de Enis Murtaza. Fostul mare jucător al HCM–ului apreciază modul de organizare, dar este critic când vine vorba de nivelul tehnic al disputelor.  
“E un turneu la fel ca celelalte, la fel de bine organizat. Echipa mea se prezintă în condiții bune [...] nivelul la junior 3 este un pic scăzut, dar sperăm să fie bine.”, a declarat Enis Murtaza, antrenor HCM Constanța.
Dincolo de plusurile și minusurile acestui turneu, este de remarcat prezența a numeroși tineri în Sala Sporturilor din Năvodari, tineri care au trăit la intensitate maximă dramatismul întrecerilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii