Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tinerii sunt debusolați și lipsiți de repere morale. Cine este vinovat?

ro

07 Mar, 2014 17:40 2409 Marime text
Într-o societate aflată în schimbare rapidă şi cu perspective reduse, tinerii sunt debusolaţi şi lipsiţi de repere morale şi valorice. În cadrul emisiunii “Radiografia Zilei”, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România, Cristian Tănase, şi vicepreşedintele acestui ONG, Tănase Tasenţe, au identificat vinovaţii acestei stări de fapt.
 
“Toți suntem vinovați. Societatea e vinovată, societatea e vinovată că aruncă cu noroi în tine, că îi descurajează, că îi fac să se simtă singuri, pentru că sunt singuri. Tinerii sunt atât de debusolați, dar foarte puțini se îndreaptă către ei să-i ridice, să meargă împreună mai departe”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România Cristian Tănase.
 
Mihaela Ciorbaru: Este vina familiei, este vina societății, este vina sistemului de învățământ?
 
“Este vina subfinanțării sistemului de învățământ pentru că, sinceri să fim, totul pleacă de la bani. Dacă un sistem nu este finanțat corespunzător, normal că va fi și un haos în acel sistem”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, vicepreşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România, Tănase Tasenţe.
 
Mihaela Ciorbaru: Soluția ar fi? Ne întoarcem la cărți, ne întoarcem la întâlnirea din fața blocului? Devenim oameni reali nu virtuali?
 
“Soluția ar fi să se redescopere pe ei, căci schimbarea e în noi toți”, a concluzionat preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România Cristian Tănase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii