Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Stațiunea Mamaia va avea o zonă de Promenadă modernă

ro

08 Nov, 2013 06:58 2719 Marime text
Proiectul “Promenada Turistică Mamaia” se desfășoară prin Programul Operațional 2007-2013 și prevede modernizarea și reamenajarea stațiunii Mamaia.
 
“Vom amenaja toată promenada din stațiunea Mamaia începând din partea de sud până în partea de nord și în Satul de Vacanță plus piațetele.” a afirmat Radu Ștefan Mazăre, primarul orașului Constanța.
 
Proiectul are o valoare totală de 10 milioane de euro și va fi realizat până la sfârșitul anului 2014. Turiștii se vor bucura de zone dedicate plimbărilor, locuri accesibile autoturismelor, piste pentru bicicliști și iluminat modern.
 
“Încercăm să ducem pietonal înspre mare, să separăm printr-o pistă de bicicliști zona de pietoni de zona de circulație a  autoturismelor și cea de parcare. De asemenea iluminatul și aspectul stațiunii va fi îmbunătățit.” a declarat Decebal Făgădau, viceprimarul orașului Constanța.
 
Reabilitarea infrastructurii publice urbane din Stațiunea Mamaia are loc în vederea  stimulării creșterii economice și dezvoltării turismului.
 
“Dorim ca turiștii pe care reușim să-i atragem către stațiunea Mamaia și către litoral să aibă un confort mai mare, să poată să se simtă în vacanță ca într-o destinație internațională, care să le ofere cât mai multe facilități.” a spus Corina Martin, președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.
 
Prețurile pachetelor de vacanță cu destinația Mamaia, nu vor suferi modificări pentru vara 2014 chiar dacă 60 % din lucrările Promenadei vor fi realizate până la începutul sezonului estival.
 
“ Vacanțele sunt puse deja în vânzare la tarifele pe care le-am anunțat anul trecut. Nu vorbim de majorări de tarife, desigur vom vedea ce ne aduce vara viitoare, dar deocamdată promitem vacanțe la aceleași tarife.” a  precizat Corina Martin, președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.
 
Lucrările din Stațiunea Mamaia vor fi finalizate la sfârșitul anului 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii