Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Speranţe pentru Spitalul din Eforie Sud?

ro

25 Sep, 2013 14:36 2972 Marime text
Soarta Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Eforie Sud ar putea fi schimbată. Ambulatoriul de recuperare din cadrul spitalului ar putea fi reabilitat din fonduri europene şi totodată ar putea deveni unul dintre cele mai performante din ţară. Dacă în prezent pacienţii Spitalului de Ortopedie din Eforie Sud pot primi doar consultaţii de la medicii de specialitate, în curând situaţia ar putea fi schimbată datorită unui proiect ce prevede reabilitarea ambulatoriului de specialitate.
 
„Noi suntem foarte hotărâți să facem partea de recuperare [...] există un proiect european [...] pe data de 3 octombrie se va face o vizită de către o comisie care face parte din acest proiect european [...] este managerul de proiect, constructorul, proiectantul, care vor verifica locația. Acest proiect este de reabilitare și de dotare a ambulatoriului de spacialitate. Este un proiect european, proiectul este început în urmă cu doi sau trei ani de zile [...] s-a finalizat și începe partea de construcție și de consolidare”, a declarat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.
 
Pacienţii vor putea face în curând recuperări într-un ambulatoriu dotat cu echipamente de ultimă generaţie.
 
„Acolo cred că va fi unul dintre cele mai moderne ambulatorii de recuperare din țară [...] cu bazin, cu tot ce trebuie. Deci, noi suntem foarte deciși și hotărâți și determinați ca partea de recuperare să o dezvoltăm și pentru asta lucrăm”, a mai declarat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.
 
Situaţia râmâne în continuare incertă cu privire la secţia de chirurghie a cărei activitate este sistată şi în prezent.
 
„Nu știm partea chirurgicală care este o chestiune care ține de o investiție majoră, pentru că acolo a fost ridicat avizul sanitar de funcționare datorită deficiențelor foarte grave în circuite, dotări și locații”, a declarat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.
 
Pacienţii se pot adresa în continuare la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Eforie Sud pentru consultaţii dar vor fi dirijaţi către Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru orice intervenţie chirurgicală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii