Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Șoselele constănțene par blestemate la început de 2014!

ro

02 Jan, 2014 16:38 2402 Marime text
După ce primele ore ale anului nou au adus moartea cruntă a unui femei spulberate de pe trecerea de pietoni,  alte cinci persoane, printre care și un copil, au ajuns, noaptea trecută, la spital în urma a două accidente devastatoare. Și cazurile medicale s-au ținut lanț după Revelion. În doar 24 de ore echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au avut peste 200 de solicitări!
După noaptea dintre ani, sesizările la Numărul Unic de Urgență 112 au început să vină într-un ritm alert, iar sirenele au străbătut întreg orașul.  De la cazuri medicale, agresiuni sau scandaluri, la accidente cu victime, ambulanțierii, pompierii și polițiștii constănțeni nu au avut o clipă de răgaz.
„În 2014 am avut foarte multe solicitări. Am avut în primele 24 de ore, 200 de de solicitări doar în municipiul Constanța și 400 în întreg județul. Solicitările au fost diverse, atât pentru cazuri medicale, cât și pentru cazuri chirurgicale, diferite accidente, traumatisme [...] oamenii s-au mai și bătut, s-au mai și tăiat, dar am reușit să răspundem la toate solicitările”, a declarat dr. Ionuț Cealera, director medical SAJ Constanța.
Accidentele de circulație s-au ținut lanț, iar cel mai grav este că oamenii au ajuns pe capete la spital. La Ovidiu, un copil de câțiva ani s-a desprins de mâna mamei și a sărit în fața unei mașini.
„În localitatea Ovidiu, un copil cu părinții, pe marginea drumului, copil care a fost scăpat din mână de părinți și care a fost lovit de către un autovehicul, a fost transportat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean”, a mai spus dr. Ionuț Cealera, director medical SAJ Constanța.
Câteva ore mai târziu, pe unul dintre bulevardele centrale ale Constanței, un autoturism a fost proiectat într-un stâlp și a ricoșat într-o benzinărie, după ce un altul i-ar fi tăiat fața în trafic. Patru tineri au fost transportați, în stare gravă, la spital.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii