Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Sfârșit tragic pentru două femei din comuna constănțeană Limanu!

ro

18 Jan, 2014 19:42 1956 Marime text
Sfârșit cumplit pentru două femei, mama și fiică, din comuna constănțeană Limanu! Au ars de vii în propria locuință, după ce au rămas captive flăcărilor care au devastat totul în cale. Localnicii spun că, cel mai probabil, din cauza vârstei înaintate, cele două nu au au mai apucat să iasă la timp afară și au pierit în incendiu. Pompierii încearcă acum să afle de la ce a izbucnit focul. Imaginile surprinse de un martor sunt de-a dreptul dramatice. Flăcările au cuprins întreaga locuință și nu le-au dat nicio șansă să scape celor două femei.
 
„Am văzut când ieșeau flăcări din casa aceasta [...] era cineva aici care striga să sune repede la Pompieri că arde casa. Am sunat repede la Pompieri, am anunțat Pomierii și am venit să văd ce se întâmplă. Erau mai mulți băieți tineri care încercau să scoată femeile din casă și nu au putut, pentru că flăcările deja se extinseseră foarte mult. Am spart gemurile cu picioarele și în momentul în care am spart geamurile, flăcările deja ieșeau pe geam. Am încercat să intrăm pe ușă, dar casa era plină de fum și nu se mai vedea nimic”, a declarat unul dintre martori.
 
Pompierii au dus o luptă crâncenă cu focul, însă a fost prea târziu pentru a le mai găsi pe femei în viață. Casa a ars aproape în totalitate, iar trupurile neînsuflețite ale celor două victime au fost carbonizate. Vecinii spun că mama și fiica locuiau împreună și duceau un trai modest. Casa nu era racordată la rețeaua de curent electric, iar cel mai probabil nenorocirea a fost provocată de soba cu care cele două se încălzeau.
 
„Nu aveau lumină. Se încălzeau cu soba, iar lumină erau lumânările. Era o familie destul de săracă”, a spus o localnică.
 
Ancheta a fost preluată de politiștii criminaliști precum și de un procuror, însă, din primele cercetări nu există suspiciuni cu privire la decesul celor două femei, acesta survenind în urma intoxicării cu monoxid de carbon și ulterior a arsurilor suferite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii