Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Seară de milioane, la malul mării!

ro

08 Nov, 2013 12:26 1942 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură a premiat cele mai de succes firme din județ. Piața afacerilor din Constanaţa este una de referință pe plan național, iar acest lucru îl atestă cifrele spectaculoase atinse pe perioada anului trecut. Topul firmelor de succes a ajuns la ediția a XX-a și este unul dintre cele mai importante clasamente economice la nivel județean.
„Noi am luat în considerare cele 28.538 de societăți comerciale care au depus bilanțul la organele fiscale. Nu în ultimul rând vreau să vă subliniez că acești 28.538 au realizat o cifră de afaceri de peste 45 de miliarde de lei anul trecut cu un profit brut de peste două miliarde lei.”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCINA.
Peste cinci mii de firme, din șase domenii de activitate au îndeplinit criteriile împuse de CCINA, iar cele care au avut cifrele de afaceri cu cele mai multe zerouri pe anul trecut, s-au regăsit în Topul succesului.
„Acest lucru este foarte important pentru noi și de a menține aceleași standarde de calitate înalte și în același timp să fim și să rămânem numărul 1 este cu adevărat dificil, dar merită!”, a declarat Florin Graure, director general și unul dintre câștigători.
„A fost o seară minunată [...] Camera de Comerț rămâne un pion important al activității economice constănțene și este bine că ține în continuare standardul sus.”, a declarat Florin Munteanu, administrator post local de radio.  
Diversitatea nu a constat doar în domeniile de activitate ale  firmelor constănțene. Pe scenă au urcat pentru a fi premiate și numeroase prezențe feminine din mediul de afaceri. Din ce în ce mai multe doamne sunt un model de urmat.
„Este al doilea sau al treilea an în care iau acest premiu [...] este destul de greu ca femeie, pentru că este destul de mare concurența și este din ce în ce mai greu.”, a declarat Constanța Năstase, administrator firmă.
Afaceriștii de top au fost prezenți la evenimentul de gală, alături de personalități ale vieții politice dar și oameni de valoare din diverse domenii de activitate.
„Felicitări tuturor celor care se află aici [...] toți cei care se află aici sunt plătitori de taxe, sunt societăți care nu au datorii la stat [...] deci lumea curată a afacerilor și e un lucru de apreciat. Din punct de vedere al afacerilor noi încercăm să ne conservăm ca fiecare de aici și așteptăm o perioadă mai bună. Să dea Dumnezeu să vină.”, a declarat Florin Cîrstocea, miliardar Forbes România.
Seara s-a încheiat cu un recital de excepție al artistului constănțean, Mihai Trăistariu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii