Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata, echipa Năvodariului

ro

14 Nov, 2013 22:35 1700 Marime text
Sala sporturilor din Năvodari s-a dovedit neîncăpătoare la prima acțiune derulată sub sigla Săgeata, echipa Năvodariului. Sute de tineri din localitate au ținut să-i vadă de aproape pe jucătorii echipei locale și să plece acasă cu un autograf. La rândul lor, fotbaliștii s-au arătat încântați de entuziasmul fanilor.Conducerea clubului Săgeata Năvodari și-a propus să stabilească legături mai trainice între echipă și fani. Prima acțiune, derulată sub sigla Săgeata, echipa Năvodariuluia fost un succes. Sute de tineri din localitate au fost prezenți la Sala Sporturilor pentru a-i vedea pe jucători și pentru a pleca acasă cu un autograf. Entuziasm a fost și pe parchetul sălii, unde micii jucători de la Săgeata, Sporting și Real, toate echipe din localitate, s-au întrecut într-un turneu amical. Directorul executiv al Săgeții, Aurelian Babuțan a fost plăcut surprins de succesul acțiunii.
„Mă bucur că am adus mulți copii la această acțiune, este o acțiune reușită. Sper ca, în continuare să aducem și ami mulți suporteri alături de echipă.” a afirmat directorul executivAurelian Babuțanu.
Pe aceeași lungime de undă s-au situat și antrenorul Tibor Selymes, dar și jucătorul Ovidiu Vezan.
„Ne aduce aminte de copilărie. Foarte frumos, ar trebui să se facă mai des astfel de acțiuni.” a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
„Este o inițiativă frumoasă, sper să mai participăm la astfel de evenimente.” a spus Ovidiu Vezan, jucător la echipa Săgeata Năvodari.
Acțiunile de acest gen vor continua fiind un minunat prilej de a atrage copiii din Năvodari să frecventeze sălile și stadioanele din localitate. Poate peste ani, dintre acești copii se vor alege marii performeri ai sportului dobrogean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii