Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Restricția de circulație pe Podul Agigea ar putea fi ridicată

ro

16 Dec, 2013 18:43 1992 Marime text
Restricțiile aplicate în prezent traficului de pe Podul Agigea ar putea fi modificate în perioada sărbătorilor. Reprezentantul Guvernului în teritoriu și directorul Direcţiei  Regionale de Drumuri si Poduri Constanța au solicitat ministrului Marilor Proiecte să emită o modificare în acest sens. Deși încă nu a fost dat un răspuns oficial, prefectul Constanței este încrezător că în această perioadă restricția de 3,5 tone pe podul Agigea va fi ridicată.

„S-au efectuat reparațiile care au fost stabilite și în urma acestora reabilitarea podului poate să ducă la emiterea unui ordin de ministru care să dispună creșterea limitei de la 3,5 la 5 tone.” a declarat prefectul orașului Constanța Eugen Bola.
Prefectul Constanței afirmă că lucrările la Podul Agigea sunt în grafic, deoarece până acum iarna nu și-a arătat colții.

„Speranța nostră este îndreptățită având în vedere că întreaga activitate care s-a desfășurat la pod a fost în grafic. Nu mai sunt problemele care au fost.” a mai spus prefectul orașului Constanța Eugen Bola.
Totuși, restricția de 5 tone va fi menținută până când lucrările la Podul Agigea vor fi terminate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii