Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Proconsul a concertat într-un club din Constanța

ro

15 Dec, 2013 19:25 2607 Marime text
Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România a revenit noaptea trecută la Constanța pentru un show live de zile mari. Proconsul a susținut un concert organizat într-o locație atent aleasă, iar atmosfera făcută într-un club din municipiu va fi cu greu egalată. Publicul a fredonat alături de băieții de la Proconsul toate cântecele pe care aceştia le-au lansat în decursul ultimilor ani.

„Ca de fiecare dată, la Constanța este absolut senzațional. Textele se știu, prietenii noștri cântă cu noi. Constanța este în vârful topului, după aceea Ardealul, Oradea. În schimb, Constanța întotdeauna ne-a plăcut mult și datorită faptului că ne-am împrietenit cu oamenii de aici”, a spus Bodo, solistul trupei Proconsul.

Pentru cei care probabil încă nu știu, Proconsul este trupa pop-rock care a luat ființă în anul 1999, fiind prima formație din România care a caștigat Cerbul de Aur. Publicul prezent în club nu a dus lipsă de distracție și voie bună, bucurându-se de prestaţia fără cusur a trupei preferate. Concertul face parte din turneul naţional de promovoare a noului album al trupei, “No Matter What”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii