Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit

ro

01 Sep, 2023 16:23 3790 Marime text

Facebook.com/Proconsul

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață, anunțul trist fiind făcut chiar de foștii săi colegi de trupă. Din păcate, din cauza unor complicații de sănătate, a încetat azi din viață, la doar 43 de ani, într-un spital din Suceava.

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria, joi, pe Facebook, Florența Marin, fosta impresară de la Pact by Leo Iorga&Adi Ordean și SCHIMBUL3.


Citește și

Concert Berti Barbera şi Nicu Patoi, la Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii