Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Primul examen în deplasare

ro

05 Sep, 2014 22:21 1569 Marime text
Săgeata Năvodari va susține sâmbătă 6 septembrie,de la ora 11:00, primul meci în deplasare din acest sezon. Dobrogenii vor întâlni în cadrul etapei a II-a din seria Est, pe CS Balotești, formație recent promovată în eșalonul doi.
 
Delegația năvodăreană a plecat vineri spre capitală, cu dorința mărturisită să câștige acet joc.
În cadrul etapei a II-a, din liga secundă la fotbal, la Balotești se întâlnesc, sâmbătă 6 septembrie, de la ora 11:00, două echipe ajunse, pe căi diferite, în această vară în eșalonul doi. Săgeata Năvodari a retrogradat din Liga a I-a, iar CS Balotești a promovat, din al treilea eșalon.
 
Meciul CS Balotești - Săgeata Năvodari pare, din acest punct de vedere ușor dezechilibrat, dobrogenii fiind favoriți. Această postură le e conferită de lotul mai valoros și de plusul de experiență, de care dispun. Toate astea contează doar dacă pe teren sun vizibile și partida este tratată cu seriozitate.
 
Gazdele vin după un prim eșec, 0-1 în deplasare cu CF Brăila. Sunt la primul meci pe propria arenă și entuziasmul va fi mare, depinde doar de modul în care antrenorul Cătălin Anghel și elevii săi vor ști să gestioneze acest entuziasm și să-l folosească în beneficiul lor.
 
Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical la începutul acestui an, la Buftea, și Săgeata s-a impus lejer. De data asta altele vor fi datele problemei.
 
După acest meci, marți 9 septembrie, Săgeata va juca în Cupa României, la Constanța cu Farul, de la ora 19:00,în ceea ce a fost denumit derbiul Dobrogei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii