Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Prețul gigacaloriei nu se va schimba la Năvodari

ro

17 Sep, 2013 11:59 2272 Marime text
Nici în această iarnă, locuitorii oraşului Năvodari nu vor avea de suferit din cauza facturii la agentul termic. Edilul Nicolae Matei a declarat că gigacaloria rămâne la acelaşi preţ, de 178 de lei, adică jumătate față de alte oraşe. La Constanţa, de exemplu, gigacaloria costă 400 de lei. Constănţenii plătesc cele mai mari facturi la energia termică din ţară. Iarna, aceștia ajung să achite până la 800 de lei pentru un apartament cu două camere. La Năvodari, însă, preţul gigacaloriei este mai mic de jumătate faţă de alte oraşe.
 
“Sunt părinți care au câte doi sau trei copii care încep școala și astfel îi scutim de alte cheltuieli. Le rămân bani să plătească prețul la căldură, care este la jumătate și anul acesta, spre deosebire de alte orașe din județul Constanța și din țară. Orașul Năvodari se află pe mâini bune și fac echipă foarte bună.”, a declarat primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Pe lângă preţul scăzut al gigacaloriei, la Năvodari se derulează şi programul intitulat „Ideea mea şi norocul tău”. Lună de lună, în urma unor extrageri publice, 300 de familii, racordate la sistemul centralizat de încălzire, sunt scutite de la plata utilităţilor. Singura condiție este ca acestea să fie cu factura la zi la întreținere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii