Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Poveștile au prins viață noaptea trecută

ro

01 Nov, 2013 13:52 2479 Marime text
Cum farmecul sărbătorii de Halloween nu este același fără copii, noaptea trecută le-a fost dedicată lor, iar poveștile au prins viață într-un cadru cu totul și cu totul special, la malul Mării Negre. Costumați în creaturi diafane sau monștri amuzanți, micuții au pășit, timizi, dar curioși, pragul unei aventuri nemaiîntâlnite, plină de magie dar și de mister. Pentru ca Halloween-ul de anul acesta să fie unul de neuitat, organizatorii au început pregătirile încă de acum trei săptămâni.
„Hotelul a fost organizat exact ca un castel al groazei. Avem un mic Bran aici, de Halloween. Proiectul nostru și pachetul au fost lansate de două luni [...] suntem în pregătiri de trei săptămâni, dar având o echipă cu experiență, a ieșit totul foarte bine.”, a declarat Anca Nedea, manager hotel de 4 stele din Mamaia.
Într-un castel bântuit, departe de oraș, zânele, vrăjitoarele și vrăjitorii, dar și contele Dracula, însoțit de lilieci, au pornit în aventura nopții, hotărâți să dezlege misterul Halloween-ului. Îndrumați de siluetele luminoase ale lanternelor – dovleci, s-au regăsit în fel și fel de încăperi învăluite de întuneric, unde au trebuit să arate curaj în fața necunoscutului, în căutarea de indicii prețioase. Cu fiecare indiciu descoperit, povestea a prins contur, iar la final, misterul s-a dezvăluit într-o surpriză plină de culoare. Protagoniștilor noștri le-a fost organizată o petrece pe cinste, iar ei s-au întrecut în mișcări de dans amuzante, s-au îndulcit cu bunătăți felurite și au gustat din punch-ul nelipsit de Halloween.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii