Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Poșta Română ne pune pe drumuri

ro

18 Oct, 2013 22:36 2168 Marime text
Planul de restructurare și reorganizare a Poștei Române îi pune pe români pe drumuri. Pentru a reduce cheltuielile, conducerea Poștei Române a redus la jumătate numărul oficiilor poștale urbane și a desființat toate ghișeelor rurale. Mai mult, posturile au fost blocate.
“Consider că e o greșeală flagrantă a actualei conduceri a Companiei Naționale Poșta Română atâta vreme cât aceste restructurări nu au fost foarte bine fundamentate. Deciziile au fost luate în pripă, iar Poșta Română a început să culeagă roadele acestor acțiuni nefaste. “ aafirmatliderul de sindicat Florin Gheorghiu.
„ Nu am aflat nimic nici din presă, nici din partea Guvernului. Cred că nu sunt oportune aceste închideri ale oficiilor poștale, ci mai degrabă trebuie găsite niște formule pentru îmbunătățirea activității. „ a declarat deputatul Florin Gheorghe.
Activitatea redusă a Poștei Române se resimte și la Constanța. Pentru a-și ridica pensiile, alocațiile sau corespondența, oamenii trebuie să parcurgă distanțe considerabile până la cel mai apropiat oficiu poștal, să cheltuie bani pentru transport și să își rezerve timp pentru cozile interminabile.
Ca urmare a închiderii oficiilor poștale, angajații au primit preavize de disponibilizare iar cei mai norocoși au fost transferați spre alte locații. Situația este în continuare incertă.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii