Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Orașul Năvodari va beneficia de o cantină modernizată

ro

28 Oct, 2013 19:58 2296 Marime text
Proiectul “Cantină socială și Centru de zi în localitatea Năvodari – reabilitare și modernizare” a fost demarat în luna mai a anului 2012, fiind cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, precum și prin contribuție de la bugetul local și național. În total, investiția se ridică la aproximativ 47 de miliarde lei.

“ Important este ca năvodărenii să rețină la ce va folosi acest edificiu, faptul că acolo vom avea o cantină socială foarte modernă, vom avea spațiu pentru psiholog, medicină generală și fizioterapie. Vor fi și spații pentru pensionari și două secții pentru copii, After School, unde părinții își pot lăsa copii după școală ca să facă lecții cu un profesor. ” a declarat Adrian Constantin, șeful serviciului Achiziții Publice din cadrul Primăriei Năvodari.
Așadar, investiția se adresează tuturor categoriilor de vârstă, comunitatea urmand sa beneficieze, pe termen lung, prin creşterea nivelului de educaţie, precum și prin reducerea infracţionalității şi a numărului de asistaţi sociali.

„ Vedem cum punem toate aceste activități împreună ca să dea randament și să funcționeze. Suntem bucuroși că proiectul s-a încheiat și această investiție va rămâne orașului Năvodari și năvodărenilor. ” a spus Adrian Constantin, șeful serviciului Achiziții Publice din cadrul Primăriei Năvodari
Realizarea proiectului va conduce la creșterea calității şi diversificarea serviciilor sociale în cadrul Direcției de Asistență Socială Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii