Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Noi europarlamentari români la Bruxelles!

ro

03 Sep, 2013 19:19 2913 Marime text
Liberalii Ovidiu Silaghi și Eduard Hellvig și-au depus demisia din Camera Deputaților pentru a reprezenta România în Parlamentul European. Ţara noastră dispunea de două posturi vacante, după ce Ramona Mănescu a fost numit Ministru al Transporturilor iar Cristian Bușoi a devenit președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

“Dânșii au fost desemnați de partid să-I înlocuiască pe cei doi parlamentari, Ramona Mănescu și Cristian Bușoi. Cei doi se aflau pe lista de europarlamentari și conform procedurilor partidul desemnează alți doi parlamentari. Cei doi se aflau pe lista de candidați pentru europarlamentare din 2009, ei au fost validați, propuși și ca urmare se vor duce în Parlamentul European. Mandatul va fi deținut până în mai anul viitor când vor avea loc noi alegeri europarlamentare.” a declarat  Puiu Hașotti, vicepreședinte PNL.
Mandatul celor doi europarlamentari va fi unul de scurtă durată, până în mai 2014, atunci când vor avea loc noi alegeri europarlamentare. Ovidiu Silaghi a fost propunerea liberalilor pentru funcția de ministru al Transporturilor însă nominalizarea nu a fost agreată și de Traian Băsescu. Cel de-al doilea europarlamentar, fostul deputat Eduard Hellvig, ocupă în prezent funcția de secretar general al Partidului Național Liberal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii